BATMAN / MERKEZ - Atatürk Anadolu Lisesi

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZ TARİH ÖĞRETMENLERİ İLE BERABER BATMAN MÜZESİNİ ZİYARET ETTİLER.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Hacettepe Üniversitesinden Prof.Dr. Doğan Nadi LEBLEBİCİOĞLU,okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimize kamu yönetiminde yeni ufuklar konferansı verdi.Kendisine ziyareti için teşekkür ederiz.

Kas

Tüm okul olarak gastronomi festivaline katıldık.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde okulumuzda tören düzenlendi.

Kas

Batmanda 6.sı düzenlenen kitap fuarında Tarih Profesörü Tufan Gündüz dinletisine okulumuz öğrencileri katıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarına okulumuz büyük bir çoşkuyla katıldı.

Kas

Batmanlı yazar A.S DURMAZ, okur-yazar buluşmaları kapsamında okulumuzu ziyaret etti.Kendisine teşekkür ederiz.

Haz

19 Mayıs gençlik haftası kapsamında yapılan sınıflar arası halı saha futbol turnuvası fınal maçında 11-D sınıfını 2-1 mağlup eden 11-B sınıfı 1. olmuştur.Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi kutlar ,emeği geçenlere  teşekkür ederiz.

Haz

İLİMİZDE DÜZENLENEN PUANLI ATLETİZİM YARIŞMALARINDA OKULUMUZ ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA TOPLADIĞI PUANLARLA 3. OLMUŞTUR.ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

May

23 Kasım günü Matematik Kulübü Danışman Öğretmeni Yeşim İş´in koordinatörlüğünde öğrencilerle beraber öğretmenlere sürpriz yapıldı.Spor Külübü hazırladığı sürprizler güne renk kattı.Okul Müdürü Hamdin Aslan Konferans salonunda yapılan etkinlikte öğretmenlere hediyelerini takdim etti.